Rekeningen
iBanFirst-rekeningen openen en beheren
Gebruikerstoegang voor rekeningen configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

iBanFirst maakt het makkelijk om gebruikerstoegang op rekeningniveau in te stellen.

U wilt misschien een rekening gebruiken voor het betalen van salarissen en toegang beperken tot HR-personeel. Of misschien wilt u gescheiden rekeningen hebben voor het innen van betalingen en uitgaven en wilt u alleen specifieke gebruikers geld laten overmaken van de inningsrekening naar de uitgavenrekening.

U kunt gebruikerstoegang voor een rekening beheren via het tabblad Gebruikerstoegang.

Gebruikers die geen toegang hebben tot een rekening kunnen die rekening niet zien en ook niet gebruiken om betalingen te doen of valuta om te rekenen.