Multi-company gebruikers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikers met meerdere iBanFirst-bedrijfsaccounts kunnen, indien gewenst, hun gebruikersprofielen samenvoegen tot één enkel multi-company-gebruikersprofiel, zodat ze alle accounts kunnen beheren met slechts één enkele set van gebruikersgegevens, inclusief één gebruikersnaam, één wachtwoord en één sterke klantauthenticatiemethode (SCA).

Multi-company-gebruikers kunnen in twee klikken van het ene bedrijf naar het andere overstappen:

Hoe kan ik een ander iBanFirst-account koppelen aan mijn hoofdaccount?

Om al uw bedrijfsaccounts te groeperen, gaat u gewoon naar uw hoofdaccount, klikt u op uw bedrijfsnaam in de linkerbovenhoek en klikt u op "Een andere account aansluiten".

U wordt gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te vullen die aan het secundaire account zijn gekoppeld, en vervolgens wordt u gevraagd om dit goed te keuren via de functie sterke klantenauthenticatie (Google Authenticator).

Nadat u deze stappen hebt uitgevoerd, kunt u alleen nog maar inloggen met behulp van de gebruikersgegevens van het hoofdaccount. De gebruikersgegevens van het secundaire account worden gedeactiveerd.