Begunstigden beheren
Meerdere begunstigden uploaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hebt u tientallen of zelfs honderden begunstigden om te betalen met iBanFirst? U kunt gemakkelijk meerdere begunstigden in één keer uploaden door eenmalig een bestand te uploaden.

Ga naar Betalingen > Begunstigden > Acties (het "..." icon) > Lijst importeren. U kunt een sjabloon downloaden voor het importbestand en dit invullen met de gegevens van de begunstigden die u wilt toevoegen.

Vul het bestand in aan de hand van onderstaande richtlijnen:

Algemene instructies

· Wijzig de titels van de kolommen of de volgorde van de kolommen niet

· Zorg ervoor dat u het bestand opslaat in puntkomma-gescheiden CSV-formaat

· Alle verplichte velden moeten worden ingevuld, optionele velden kunnen leeg gelaten worden

Velden

Upload het bestand als u het ingevuld en gecontroleerd hebt. Er wordt eerst een controle op het hoogste niveau gedaan om ongeldige rijen en begunstigden uit te sluiten. Klik op Begunstigden importeren om geldige begunstigden toe te voegen. U krijgt een notificatie per e-mail zodra de begunstigden zijn toegevoegd, en u kunt dan direct betalingen aan deze begunstigden versturen.