Instellingen en integraties
Integraties
iBanFirst verbinden met uw eigen boekhoudingssoftware via Budget Insight
iBanFirst verbinden met uw eigen boekhoudingssoftware via Budget Insight
François Cosnier avatar
Geschreven door François Cosnier
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Over Budget Insight

Budget Insight is een PSD2-bevoegde externe aanbieder die de aansluiting van bankrekeningen op boekhoudsoftware vergemakkelijkt.

iBanFirst is een van de betaalinstellingen die samenwerkt met Budget Insight.

Compatibele software

iBanFirst kan verbonden worden met de lijst boekhoudingssoftware via Budget Insight:

· Dougs

· Axonaut

· Tiime

· Compta Clémentine

· Fizen

· Formee

· Evoliz

Deze lijst is niet uitputtelijk.

iBanFirst-rekeningen verbinden met iBanFirst API-inloggegevens

Budget Insight gebruikt de iBanFirst API om een beveiligde verbinding met iBanFirst-rekeningen te realiseren. Volg de stappen hieronder om uw iBanFirst API-inloggegevens te krijgen:

1. Activeer de API via het scherm Instellingen > Diensten > API

2. Kies uw API-supervisorwachtwoord

3. Log in op platform.ibanfirst.com met uw API-supervisorgegevens

4. Kopieer uw API-gebruikersgegevens uit het scherm Gebruikers en plak deze in het instellingenscherm van uw boekhoudsoftware.