Valutaomrekening
Meer dan een week geleden bijgewerkt

iBanFirst geeft bedrijven de mogelijkheid om valuta online om te rekenen, tegen realtime, transparante wisselkoersen.

Het omrekenen van valuta is een eenvoudig proces dat uit twee stappen bestaat:

· Ga naar Omrekenen > Valuta omwisselen en selecteer de valuta om te kopen, valuta om te verkopen en de bedragen

· Selecteer de leverdatum. Dit is de datum waarop valuta gedebiteerd en gecrediteerd worden vanaf uw rekeningen.

· Klik op Volgende om de conversie te controleren. Controleer ook, indien beschikbaar, de actuele wisselkoers die van toepassing is op de conversie voordat u valideert dat de conversie geboekt kan worden.

Live wisselkoers

De live wisselkoers is gebaseerd op de interbancaire wisselkoers minus de servicepremie van iBanFirst die is opgenomen in de bid-ask spread. Beide zijn transparant.

Het kan zijn dat de live wisselkoers niet beschikbaar is voor een bepaald valutapaar omdat de valutamarkt gesloten is. U kunt instructies sturen naar de dealingroom van iBanFirst om de conversie voor de eerste telefonisch te boeken of wanneer de markt weer opengaat voor de tweede.