Koersalerts instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

iBanFirst geeft u de mogelijkheid koersalerts in te stellen die u een seintje geven als de wisselkoers van een bepaald valutapaar een vooraf gedefinieerde drempel bereikt.

Om een koersalerts in te stellen gaat u naar FX-geschiedenis > Alerts > Alert aanmaken en selecteert u valutapaar, zijde, doelkoers, vervaldatum van de alert en notificatiemethode (SMS, e-mal, telefoontje van uw accountmanager).

Actieve alerts kunt u vinden onder FX-geschiedenis > Alerts. Alerts die zijn uitgevoerd of verstreken worden automatisch gearchiveerd en zijn niet langer zichtbaar.