API ondertekenen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is API-ondertekening?

API-ondertekening is de nieuwste functie van iBanFirst. Deze functie geeft onze klanten de mogelijkheid om het betalingsproces voor het "ondertekenen" op ons platform te vergemakkelijken. We begrijpen dat tijdsbesparing belangrijk is voor onze gebruikers, dus kunnen ze nu betalingen bundelen, meerdere betalingen tegelijk ondertekenen en snel de documenten bekijken die betrekking hebben op dezelfde betalingen.

Hoe werkt het?

1. U heeft betalingen die wachten om te worden ondertekend op uw account.

2. U kunt dan bepaalde betalingen aan-/uitvinken.

3. U kunt uw documenten gemakkelijker en sneller raadplegen.

4. Ten slotte kunt u met één klik de geselecteerde betalingen ondertekenen.

Let op: betalingen met een vreemde valuta conversie moeten altijd nog worden afgerond.